Yes.




Frukost

God morgon sunshine!
Håller just nu på att göra frukost till mig själv, blir äggmacka med kaviar. Och kanske undrar ni vad jag gör uppe klockan nio på en ledigdag men alltså JAG KAN INTE SOVA längre än till nio haha. Men då slösar man inte bort dagen på att sova iallafall. Efter fruktost blir det att måla en stund sen fixa sig.


ring - bikbok


Nu

Nu blir det äntligen hemma och en bit morotskaka som mamma bakat yummie!


Nu så

Sådär ja nu är våra sötnosar hemma igen, vi var lika glada att se dom som dom var att se oss. Lyckligt♥


Är det bara jag eller går dagarna otroligt fort? Men det är soft med ledighet, i morgon blir det att träffa en killkompis blir att snacka ut om allt som hänt. Vi har inte träffat på ett år snart pga en person. Så det ska bli kul, ska också måla och fixa med hundarna. Puss.


Såg ut såhär idag. Hade min blåa stickade tröja idag, love ^^.


om en stund

Kanske dags att börja fixa sig så att man kan åka och hämta hundarna om nån timme, ska handla lite med mamma innan också. Kommer ta en tag med pendeln också.
Så nu ska jag fixa mig och äta lunch, skriver mer när jag är hemma igen.


Vår och sommar snälla..

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott själv sov jag helt okej, drömde nått konstigt som vanligt.
Tydligen har det snöat under natten, vilken besvikelse trodde vi skulle få vår och sommar nu fast det är ju fortfarande vinter månad, men vill ha vår och sommar nu! Så hoppas snart att det blir mer värme och grönt ute.


Hem

Vet ni hur tyst det är utan hundar?! Fast att dom inte gör som himla mycket ljud från sig så blir det bara för tyst och tomt så i morgon ska vi hämta hem våra tjejor igen.
Dom har varit hos en kompis några dagar för mamma inte mått så bra och jag inte hunnit gå ut med dem, men när dom kommer hem blir det långa promenader igen. Gud vad skönt att få hem dom, längtar!



awesome

Hej på er!
Är i fullgång med att måla om rummet till vitt nu, spännande att se hur allt blir när det är klart. Och det är verkligen super bra att måla om exempel mitt rum för när man är ute på företag och ska måla hos någon person vill dom veta hur mycket färg och tid man behöver på sig och nu kan jag tänka på det också!


Har självklart mer planer som ska bli till denna vecka, ska träffa mina kusiner som tydligen ska ta en sväng hitt till Stockholm och vara här några dagar så då får man se dom också. Och sen blir det att hämta hundarna som varit borta ett tag och träffa en vän. Känns helt okej nu!



Sportlov

Inte vant mig vid tanken av att jag faktiskt är ledig och kan sova eller vara uppe hur länge jag vill!
Gud vad skönt, ingen stress och inte gå upp 5.50 varje dag åh! Fast en del saker ska jag ju ändå göra som:

* Måla om rummet till vitt ( hade grått :S)

* Träffa en kompis som jag inte sett på ett år snart ( pågrundav tråkigheter) ska bli kul.

* Träna. MÅSTE!

* Gå långpromenader med hundarna

* Sova ut

* Och träffa bästavän för planera och shoppa plus äta ute!



Lets go

Dannys låt igår var ju helt awesome! Kul att han kom vidare, hoppas att han vinner.


Idag har jag fixat lite i mitt rum, snart dags att måla om, har en fondvägg med en sjukt snygg tapet och tror att det blir snyggt med vitt till tapeten :). Så pappa är iväg och fixar vitt färg och sen blir det att sätta igång, ska försöka ta bilder också. Synd att mamma inte gillar att ta bilder så ofta men får väl tvinga henne att fota tihih.



Puss


Nu blir det att se mello, hoppas Danny gör bra ifrånsig!
Då hejar vi på honom♥


lördag

Hej på er!
Idag är ingen bra dag, har sån ångest och jag vet
 inte riktigt vart den kommer ifrån.
 Behöver egentligen reda ut varför men att göra det blir allt mest bara
 värre så behöver tänka på annat, men den personen som mest kan få
 mig att skratta när man mår som sämst är inte hemma.
Så får försöka hitta på saker att göra.




A good day in my life <3


Oktober 2011 - bowlingfest fyllde 17 då :)



2011 var ett otroligt bra år, nya vänner och jag och min bästavän började ses mer!
2012 ska också bli bäst!


Sportlov!

Nu säger vi hej till 10 dagars ledighet, gud vad underbart! Får se vad det blir att göra, vet iallafall att det inte blir att åka till Öland. Men ska träffa en vän jag inte sett på ett år och sen ska jag klippa topparna på mitt hår, det behövs fast det är ju så långt nu...fast klipper man inte får man ta ännu mer så måste. Sen får vi se vad mer det blir, kanske måla om lite i rummet också!








So cute, min hunds leksak. Ser ni hur liten den är?
Hon bär på den så försikigt. Ska försöka få en bild på
det nån gång. Hon är bara för söt med sin snobben!


Orange


Torsdag 23/7

Haft en bra torsdag hittills?
Själv blev den helt okej, hade lite ont i magen idag men annars var det bra. Gav en present till en kompis i klassen idag som jag umgås rätt mycket med (hon fyller år idag), glad hon blev! Så kul att se nån glad för då blir man själv det. Sedan blev jag glad för mitt HLR prov som slutade på VG, super ju och nästan år tänker jag lägga ribban högre.



Gud så glad jag är för dessa två syggingar!
Dom ger så mycket färg och är super sköna att
ha på sig.
Om ni vill ha likadana får
ni nog ta och skynda er till Lindex, alla är
nästan slut :O


Onsdag

Oj vad mina ben värker efter allt springande idag, mesta var i onödan men vad gör det! Fick röra på mig iallafall.
Målerimuset var helt okej att gå och se på, fanns väl en del saker som fick en att häppna men det var lite små tråkigt ibland.

Efter det åt jag och Matilda med killgängent på donken så vi höll på att missa svenska lektionen men trevligt hade vi. Och sedan var det engelska prov som nog gick hyfast, vi får se i morgon hur det blir. Bara det är godkänt så är jag glad.


Nu - äntligen hemma


Nu börjar äntligen hemma så ska ta och se på det nu med föräldrarna!
Äntligen hemma har varit ett favorit program sen jag var liten,
är kanske därifrån jag fått idéen att bli målare?
Iallafall så är det så intressant att se allt dom gör :)


Va hände...?



G



Det var lite små kul när jag tog denna bild, såg inte att det stod nåt fören jag såg den i datorn ^^
Tagen från Gran Canaria


TISDAG - LEDIG!



Idag är man ledig!
Varit i centrum en stund med mamma för har fixat en sak, kan
tyvärr inte säga vad men snart får ni veta.
Och så fikade vi på stinsen mummsi!


Ta mig tillbaka.


Måndag - chill

Aldrig fel att sluta vid lunch en måndag, men är man klar så får man ju gå hem. Så skönt, speciellt när jag inte sov så bra inatt :). I morgon är det studiedag så är ledig då och sen på onsdag blir det att gå in till Stockholm med klassen för att gå på nåt målerimuseeum rätt kul ju! Och kanske bio i morrn, najs.




huhu ^^


Lördagens bilder


Lite vanliga bilder ^^

Sen började nå hända..

SEN


Och sen..

Och lite till ^^

Förre!

EFTER!!! <3



Sen blev man lika snygg som bästis! Tack för att du färgade mitt hår LOVE<3


Tröjan



Så, här är en bild på nya tröjan!
Och hade denna blåa skjorta under, blev faktiskt snyggt!
Plus en lite konstigt bild, men man ska väl bjuda på sig själv?


Två



Söndag

Jahopp söndag igen redan, känns väl sådär. Blir väl helt okej med måndag men mitt humör kommer svika mig snart känns det som så allt är sådär just nu. Men det blir väl bättre snart.

Idag blir det att hälsa på farmor så ska ha min nya snygga tröja idag med skjorta och leggings, lovar att försöka ta en outfit bild!


ananas


gott<3


Lat?

Är hopplös lovar nåt som jag inte kan hålla, orkar inte ta en outfit idag men den är inget att se ändå. Och jag lovar att fota det jag köpt i morgon! För tror jag ska ha tröjan i morgon så det blir det en snygg outfit till er.

Nu på länge har jag äntligen fått lov att färga mitt hår så köpte färg och det blev lite ljusare en innan. Inte jätte mycket men lite :). Ser mer rent ut och så. Ska ta en bild på det också i morgon när tiden finns där.


En sak att tänka på..

Jag är en av många som är blyg i nya stunder och jag säger gärna inte så mycket. Helst är jag bara tyst, självklart svarar jag om någon frågar mig nåt men har svårt för att hitta på nåt att säga själv. Det är nåt som stoppar mig.

Satt och snackade en dag med en av tjejerna i klassen som jag lärt känna bäst, och på nått sätt kom vi in på första gången vi träffades i skolan. Och som sagt jag är blyg och hon hade trott att jag bara var dryg för jag inte sa så mycket och drog mig undan. Och då gick det upp för mig varför många drar sig undan från mig, dom får intrycket att jag är "dryg" och det kan jag faktiskt förstå. Så ska försöka bli bättre på att vara mer framåt nu :).



Måste finnas kvar

Gårdagens fruktsallad blev perfekt! I salladen hade jag: kiwi, anans, melon och banan. Både mamma och pappa tyckte det var gott också så det blir nog flera fruktsallader framöver.

Idag blir det att ta en sväng till centrum och kolla på ett par snygga tröjor som jag sett på lindex och h&m, hoppas att nån av dom är kvar annars blir jag smått besviken. Lovar att försöka lägga upp bilder och ta dagens outfit också!



nu

Nu ska jag göra fruktsallad till familjen och sen blir det att titta på spåret!

what i want


Tallkottkörteln.

Visste ni att vi blir trött bara för vi har en liten sak i hjärnan som heter tallkottkörlteln och har hälften så stor som en ärta?, den sägs göra att man blir mer trött eftersom det blir mer mörkt på vintern och ''den drar sig'' till mörker och gör oss mer trött så vintern är det viktigt att söka sig till LJUSPUNKTER som ljusa rum eller vara ute när det är riktigt just ute. Eller kanske ta en veckas semester där det är varmt.



-


Min knashund


Torsdag 16

Sådär nu har man klarat HLR i vattnet också, så nu hoppas jag bara att betyget blir minst GODKÄNT för då är jag nöjd. Hände inte så mycket mer i skolvägar, var mest trött men hade kul ändå.

I morgon blir att bada igen då vi som klarat test får göra vad vi vill, najs ju. Efter skolan blir det att köpa lite olika frukter till kvällen (ska göra fruktsallad) med lite grädde kanske? Inte det bästa så ska försöka välja bort det. Ska försöka äta mer kostrikt, har ätit för mycket godis på sista tiden och tror inte min kropp mer värst bra av det. Juste får sovmorgon till 7.20 också! Annars har vi nästan aldrig det.




ONSDAG 15

Hade ni en bra alla hjärtans dag igår?
Själv åt jag middag ute med ett par vänner var riktigt trevligt och mycket prat o skratt! Som det ska vara alltså, sen när jag kom hem gav jag mina alla hjärtans dag presenter till mina föräldrar. Och jag fick en liten nalle och pengar tack!<3 Och så bjöd bästavän mig på middagen också♥.

Idag är jag trött och har inte gjort mer än varit i skolan, målat glasfönster och lite sånt. Blir att ta det lungt ikväll också.


Wii

Hellu, har spelat lite wii spel med brorsan nu sjukt kul! Vann flera gånger på wii sport medans brorsan var bättre på det andra spelet tihi. Fick vi iallafall röra på oss lite och skratta :)


Har ni inte detta brodde ni prova det, haha så himla kul. Riktigt knasiga kaniner x)

Ägde brorsan på detta ^^


Glas in the school.

Äntligen hemma efter en rätt lång dag i skolan, vi höll på med att skära ut glasbitar i olika former och nu ska vi sätta i nått glas i fönster som verkar helt okej att göra men vi får se hur resutatet blir. Ska försöka hinna med och ta några bilder också!



.

Denna helg har också gått otroligt fort, fattar inte varför helgen alltid ska gå så himla fort medans dom andra dagarna mest segar iväg.
Så i morgon kör vi skolan igen då, känns både bra och mindre bra. Får gå upp tidigt men få vara med vänner iallafall.


Söndag

Åh vilken fin dag det är idag, tempraturen står på 0,5 plus! Och solen skinner som aldrig förr hihi.
Vaknade vid nio idag och sen dess har jag städat hela rummet och dammat av bordet och teven och sånt, ser helt okej ut nu. Vid två kommer mamma och pappas kompisar hit och fikar eftersom mamma fyllde år i måndags :).


Some day..


You are so cute, and I will meet u <3


Två bilder



Jag och mina filurer <3
Bilderna är tagna idag :)


happy igen.

Happy igen hihi, herregud vilken tid det tog att ställa om mobilen från början. Förlorade alla spel och kontakter, men är glad att jag har min mobil nu :).

Idag spenerades dagen inne i stan med mamma och brorsan, jag och brorsan har köpt ett wii nu så ska väl testa det snart. Vi fick med super mario hihi vad kul! Köpte också lite smink saker och lite godis mummsi.


neeeeeeeeeeeeeeej!!!

Åh är så jävla arg på mig själv just nu, lyckats låsa min xperia och när jag skulle slå in säkerhetskoden funkade den inte. Så nu är jag inte dugg glad för det, funderar på att göra kladdkaka bara för det usch.

Skoldagen i sig var helt okej, HLR provet kändes bra och svenska sådär. Bara jag blir godkänd så är jag nöjd, ska försöka låsa upp min mobil nu men vet inte hur :/.....


Ö

Har nyss ätit och lyssnar just nu på musik, var sjukt gott med middag idag. Lunchen var ingen hit vill jag lova, torr kyckling med torr potatis ogillas. Så gick nästan helt tom i magen från sex på morgonen till halv sex på kvällen, not so good.
I morgon är det fredag slutar två sen blir det nog bara hem och ta det lungt, kommer ha två prov så vill gärna ha helg nu haha..



Biljetterna till Öland är beställda, två veckor kvar wopwop...


No.....

Hemma efter en hyfsad dag i skolan, saknat mina kompisar. I morgon kör vi två prov svenska och sen HLR, som jag hoppas blir bra :).
Plus en inlämning som jag inte kommer åt fuck. Min lärare kommer dampa ur men får lösa det på nått sätt.



Jag använder mina

Mina gröna snyggingar


Två bilder från bygg


Sågade fingert istället för plankan höhö.
Fast det är inte värre en vad min kompis gjorde med tapet kniven...herregud
brukar tåla blod men hon blöde bara för mkt så trodde jag skulle svimma haha..
Och hon själv garvade bara, knasfia :)

Här sågar jag till plankor till en fyrkant eller mitt fågelbo, minns inte helt xD
Det var kul att vara fyra veckor på bygg där vi fick lära oss grunden i att
såga :), hade en riktigt rolig lärare också! Det har vi i måleri också och det är
super viktigt.


Onsdag 2012

Det nyaste i skorområdet:


Mina nya converse och boots, bootsen ska användas så fort jag är frisk och
convesresen får vänta tills det blir varmare. Fattar inte hur man kan gå med converse på vinter burr.

Det snöar igen...

Min lunch idag, kycklingspett med sallad sjukt gott!


tröttsamt

Jag funderar på skolan i morgon, mår mycket bättre en i lördags kan jag säga. Är hyfsat pigg och glad höhö, tråkigt att vara hemma för länge....Men inte heller bra att gå får tidigt, får se i morgon när jag vaknar hur jag gör. Vill gärna träffa kompisar nu!


why

you're so nice, but why are you so far away.....

Best friend


Hmm?

När många frågar mig vilken linje går du på gymasiet så säger jag ju: "målerilinjen" då tror dom att jag ska bli konstnär? Men då säger man väl konstnär eller nåt liknade? Nåja det är väl nåt man får vänja sig vid.
Kanske borde säga bygg/måleri istället? ^^


YOU


Cute


Jag och många fler...

Blev inga inlägg igår för var typ nästan halvt död tack vare min förkyling som jag råkat ut för nu.
Många som är sjuka och jag blev en av dem, vet inte om det blir någon skola i morgon får se. Mår bättre en igår iallafall men är snorrig och seg. Nu ska jag försöka klä på mig och sånt, farmor kommer vid två tiden.



Gulli <3


Nu


Nu blir det film


En dag som började riktigt kallt.

Vilken morgon det blev, började med att tågen inte gick så fick vänta på att min kompis och hennes pappa skulle komma med bil. Riktigt kallt var det ute då!
Sen rullade dagen på med olika ämnen och efter det träffade jag Amanda för att köpa present till mamma som fyller år på måndag sen åkte vi hem till Amanda för att bara ta det lungt och äta lite godis mumms!
Juste fick prova på boxning i skolan idag, riktigt kul men super jobbigt. Måste komma igång med träningen igen, inte bra att lata sig usch.


Bajs snö och tåg.


Bilder med hunden Wilma.







PS: Om jag kommer ihåg, kanske jag kan ta bilder ute på hundarna.


Fastnat i det...


Dom flesta började väl spela detta spel när det var precis nytt, men hade inte det då.
Köpte det nån månad senare när jag fick ny mobil, spelade 24/7 sen hade
jag ett uppehåll men när har jag börjat igen hehe x).



RSS 2.0